| Item type |
National Convention(1) |
| 公開日 |
2022-02-17 |
| タイトル |
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タイトル |
多変量解析を用いた喫食物の風味と生理心理応答の関連の探索 |
| 言語 |
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言語 |
jpn |
| キーワード |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
ネットワーク |
| 資源タイプ |
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資源タイプ識別子 |
http://purl.org/coar/resource_type/c_5794 |
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資源タイプ |
conference paper |
| 著者所属 |
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青学大 |
| 著者所属 |
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青学大 |
| 著者所属 |
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青学大 |
| 著者所属 |
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青学大 |
| 著者名 |
黒木, 菜々子
南雲, 健人
大岩, 孝輔
野澤, 昭雄
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| 論文抄録 |
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内容記述タイプ |
Other |
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内容記述 |
In modern society, the deterioration of workers’ mental health has become a social problem. Workers’ mental health is related to their work style. Therefore, it‘s necessary to evaluate task engagement quantitatively and objectively to understand the work style. In general, we often try to refresh ourselves by eating food while working. Previously, the effects of eating food on task engagement were evaluated based on psychophysiological states. However, the effects of different food flavors couldn’t be considered. Therefore, the purpose of this study is to explore the relationship between differences in food flavors and psychophysiological states using multivariate analysis. |
| 書誌レコードID |
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収録物識別子タイプ |
NCID |
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収録物識別子 |
AN00349328 |
| 書誌情報 |
第84回全国大会講演論文集
巻 2022,
号 1,
p. 139-140,
発行日 2022-02-17
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| 出版者 |
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言語 |
ja |
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出版者 |
情報処理学会 |